Доц. Михов: Няма обективни причини за предсрочни избори

protest

Картината на протестите е много красноречива. Да спреш метрото, да блокираш ключови комуникационни възли под етикета „протест“, поражда много въпроси, заяви депутатът от ВМРО доц. Милен Михов в „Денят ON AIR“.

Той коментира и темата за евентуални предсрочни избори в страната. Няма обективни причини за предсрочни избори, тъй като редовните избори са на дневен ред през месец март, посочи доц. Михов пред Bulgaria ON AIR.

Гостът в студиото обяви, че парламентарната група на ВМРО е излязла с декларация по повод поредния тревожен случай на циганско нападение върху български граждани и допълни, че интеграцията на циганите е обществена потребност. Според депутата гражданите трябва да бъдат защитавани навсякъде, дори в най-малките населени места, а не само в столицата.

Доц. Милен Михов направи равносметка за ВМРО на политическия сезон по време на кризата.

ВМРО и „Обединени патриоти“ бяха балансът, който държеше държавния кораб изправен, въпреки вълните на разделение, противоборство и конфронтация, отчете още депутатът.

Доц. Михов коментира и предложението на ВМРО за изменения в Закона за предучилищно и училищно образование.

За децата от 4-годишна възраст детската градина ще бъде безплатна по отношение на таксите за обучение. Намерили сме механизъм да бъдат подпомогнати общините, така че и изхранването в детските градини да бъде безплатно, допълни народният представител.

И допълни, че сериозно се дискутира въпросът тези родители, които не могат да класират своите деца в общинските детски градини, да бъдат подпомогнати за частни детски градини. Това е част от така наречената концепция за грамотна раждаемост.

Comments

comments

You may also like...