Ново ръководство на местната организация на НФСБ в Ловеч

120749370_3145182885609734_6992104226514074868_o
Юлиана Пенева е новият председател на местната структура на НФСБ в Ловеч, секретар е Ренета Шипковенска, Николина Маринова – член на ръководството. Изборът бе направен по време на преучредително събрание в конферентната зала на хотел „Ловеч“ в четвъртък вечер.
Както всички събрания на НФСБ – и това премина при строго спазване на противоепидемичните мерки.
За срещата на местния актив пристигнаха зам.-председателят на НФСБ и народен представител Борис Ячев, Росен Цветков – регионален координатор и заместник-областен управител на Габрово и националният координатор на НФСБ Доброслав Иванов.
Членовете на НФСБ в Ловеч изразиха подкрепа и одобрение за принципното политическо поведение на патриотичната партия в Народното събрание.
Те дадоха добра оценка за мерките, които Валери Симеонов като лидер на НФСБ успя да наложи в правителството за справяне с COVID-кризата. Подчертано беше, че 30%-то увеличение на заплатите на служителите на първа линия, ваучерите за туризма и 9 % ДДС за ресторантьори са реални икономически мерки, които в голяма степен са дали глътка въздух, особено на малкия и среден бизнес.
Хората дадоха добра оценка и за предложенията на НФСб за реформа в ТЕЛК, подчертавайки, че някой трябва да сложи ред, за да няма мними „инвалиди“.
От местната структура на НФСБ изразиха категорично мнението, че трябва да има редовни, а не предсрочни избори.
Като основна задача пред местното ръководство стои разширяването на структурите на НФСБ в по-малките населени места на общината.

You may also like...