Велизар Енчев: ГЕРБЕРСКИТЕ ОВЦЕ ПОСЛУШНО ИЗБЛЕЯХА И ПАК ТРЪГНАХА СЛЕД ОВЧАРЯ ОТ БАНКЯ

Герберските овце, които свенливо се озъбиха на Борисов заради пируетите на Радан, послушно изблеяха и пак тръгнаха след нарамилия гегата овчар от Банкя – дали към пашата, дали към кланицата-все тая.

Да не си овца в стадото на Б.Б., това си е живо заколение.

Все пак се чудя: дупетатите на Б.Б. и Цв.Цв. нямат ли поне санитарна доза лично достойнство? Не ги ли е срам да се гледат в огледалото? Не виждат ли, че с мизерното си слугинстване опровергават теорията за еволюцията?

Но не ги съжалявам. Съжалявам избирателите, дали и мислещи да дадат гласа си за партията на мутрите, мутресите и концесионерите, които за година и половина на три пъти задължиха държавата с 18 милиарда лева и в движение си раздадоха обществени поръчки за 3 милиарда.

Трябва да си умствено увреден и морално хендикипиран, за да гласуваш за групировка, която ти иска пръстов отпечатък в болницата и аптеката и те натоварва с колосални дългове за две поколения.

Върхът на герберското падение е сервилната реплика на Цветан Цветанов, след като премиерът потуши „бунта“ на подопечните му депутати: „Каквото и да реши Бойко Борисов, народните представители на ГЕРБ ще застанат твърдо зад него…“

Правилно ли съм разбрал наглото откровение на Цв.Цв.?

Значи, ако Вождът поиска да върне член Първи в Конституцията и се обяви за пожизнен диктатор, депутатите на ГЕРБ „ще застанат твърдо зад него“?

Ако Меркел изкомандва бодигарда да приеме хиляди бежанци и той й козирува, герберите „ще застанат твърдо зад него“?

Ако Обама нареди на пожарникаря да участва в гасенето на запаления от янките украински пожар, депутатите на ГЕРБ „ще застанат твърдо зад него“?

Боже, пази България, защото овластени примати ще я загробят!

Коментар на депутата Велизар Енчев във Фейсбук. 

enchev_fb

You may also like...