ЛЪЖАТ ВИ, плашат ви, НО СЕ СТРАХУВАТ? (ВИДЕО)

r-orig-orig-f
Управляват ни със страх, конспирации и шарлатания, но в началото на тази седмица те се уплашиха. Уплаши ги фактът, че десетки хиляди българи излязоха в цялата страна, за да протестират срещу несправедливата система. Стотици хиляди се разгневиха в интернет. Властта не знаеше накъде ще отидат нещата.
Разгневихме се, че някакъв рецидивист може да накълца беззащитно момиче и това да му се размине. Цял месец това се е крило от нас, но снимките на обезобразеното момиче видяха бял свят благодарение на Цанов. Всички, които бяхме на протеста се разгневихме на МВР, съда, прокуратурата и медиите, които цял месец са мълчали или прикривали случая.
Институциите вместо да се извиняват и да завалят оставки, започнаха да се хвалят колко много са започнали да работят. Тепърва. Месец по-късно. Усмихната съдийка за мен беше върха на наглостта. В Цалапица беше извършено брутално убийство, като там хората също казаха, че не вярват, че системата може да накаже виновните.
Разгневихме се на всичкото това безобразие на системата и излязохме на протест. Всякакви хора бяхме. И е нормално да сме всякакви хора на протеста, защото в България няма значение дали си русофил, евроатлантик, соросоид, националист, за коя партия си гласувал или не си гласувал, дали си бизнесмен или работник – всеки един от нас може да бъде ограбен, пребит и убит, и това да остане безнаказано.
Властта се уплаши и започна с дезинформацията през контролираните медии. Във видеото ще дам няколко примера.
И още: Как се канят да овладеят прокуратурата, докато ви занимават с димки като смяна националния празник или „опасност“ от джендъри.

You may also like...