МАСОН ли е РАДЕВ? /РУСКАТА ВРЪЗКА на президента?/ (ВИДЕО)

korica_1

Получих списък, за който подателя на писмото твърди, че съдържа имената на масони от пловдиска масонска ложа, в която към 2008 година членуват магистрати, политици, митничари, бизнесмени и публични личности с влияние.

Сред имената се открояват тези на президента Румен Радев, почетния руски консул Георги Гергов, бившият главен прокурор Сотир Цацаров, но и доста други, за които ще поговорим с председателя на Легия Антимафия Григор Здравков.

Въпросният списък и друг път е излизал в медии като ПИК, Афера, Зонанюз, Бивол, но със заличени имена. Единственото, което се виждаше беше това на Румен Георгиев Радев.

Списъкът със заличени данни е излизал многократно. До сега никой не го е отричал . Проверка на сайта „Новината БГ“ показва, че в търговския регистър към днешна дата съществува вписване на въпросната ложа . Имената от вписването съвпадат със списъка . Когато се сравнят списъците (заличен и пълен) ясно се вижда че са идентични като информация . Повече информация в сайта Новината БГ, който подробно разработва списъка, линк – https://novinata.bg/obsthestvo/rumen-radev-e-mason-palen-spisak-na-masonska-loja-slance/

Григор Здравков разказва пред Ивелин Николов за част от имената в списъка. Това ли е руската връзка на Румен Радев?

Георги Гергов ли стои в основата на създаването на Продължаваме промяната?

Има ли руски връзки Асен Василев? Масони ли са съветниците на президента Николай Копринков и Пламен Узунов? Интересни снимки с единия от съветниците? Масон ли е президента?

През ложата ли се осъщестяваше кадруването на служебната власт?

Истински ли е списъкът? Ще продължавам да търся отговор на този въпрос!

ВИДЕОТО С ГРИГОР ЗДРАВКОВ

You may also like...