Борис Ячев с изнесена приемна в Карлово – десетки жители я посетиха

boris qchev yachev
При изключително висок интерес премина изнесената приемна на председателя на парламентарната антикорупционна комисия Борис Ячев в Карлово.
Хората поставиха въпроси, свързани със съдебни спорове и произвола на монополисти – електроразпределителни дружества, мобилни оператори.
В приемната на Борис Ячев пристигна и делегация на Тракийско дружество „Войвода Руси Славов“ – представена от членовете на дружеството в Карлово, Калофер и Сопот. Те запознаха народния представител с проблеми,които срещат в дейността си и предложиха законодателни промени. Сред тях са изравняването на статутата и дейността на тракийските дружества с тези на читалищата, както и включването на сградите на тракийските дружества в националната програма за саниране. Народният представител се ангажира да представи предложенията пред парламентарната група на „Обединени патриоти“, за да се работи по законодателните инициативи.
Председателят на парламентарната антикорупционна комисия проведе и среща с ръководството на Община Карлово. Представителите на местната власт изказаха удовлетворение от облекченията, които Народното събрание прие по отношение на проблемите с конфликта на интереси при общинските съветници.

You may also like...