Старозагорски деца участват в създаване на „Дървото на хармонията“

deca risuvat

На 18 септември (петък), от 11:00 часа, старозагорските малчугани от Детска градина № 25 „Ален мак“ ще се включат в церемония по връчване на грамоти за успешното им участие в третото издание на Националните номинации „Най-големият малък приятел на природата и животните“. Децата взеха участие в еко урок, по време на който бяха запознати как да опазват природата и да се грижат за нея. Това съобщиха от общинския пресцентър.

По време на тържеството с цветни отпечатъци от длани ще бъде сътворена короната на „Дървото на хармонията“, символизиращо усилията за опазване на Планетата.

Възпитаниците на детската градина участват в представителна изложба „Децата на България за бъдещето на Планетата“  в Народното събрание.

Идеята на „АФА-България“ за обединяване усилията на обществото за формиране на ново екологично мислене и поведение е подкрепяна от народните представители на Република България, със съдействието на които се провежда изложбата в Народното събрание, като заключителен етап на детския еко-форум.

Comments

comments

You may also like...

1 Отговор

  1. 19.09.2020

    social share checker

    fckvgutmi kppmf esygivr tbfl hiilngocbqufizn