Борис Ячев на среща с шефа на полицията в Пловдив заради кражбите на земеделска продукция

boris qchev yachev

Предприемането на превантивни действия по опазването на земеделската продукция в общините Стамболийски, „Родопи” и Куклен обсъдиха на работна среща народният представител от НФСБ за Пловдив област Борис Ячев и шефът на Областна дирекция на полицията комисар Йордан Рогачев.
Преди това Борис Ячев проведе поредица от разговори със земеделски производители от селища в трите общини. Производителите изразиха притесненията си от опасността продукцията им – най-вече на грозде, преди предстоящата беритба, да стане обект на масови кражби.
През последните години Борис Ячев периодично е търсел и е получавал съдействие от страна на полицията във връзка с предприемането на превантивни действия срещу кражбите на продукция във времето когато започва беритбата.
Земеделските производители подчертаха, че тогава намесата на полицията е давала резултат. Сега очакват подкрепа за опазване на реколтата и през този сезон.
Комисар Йордан Рогачев е поел ангажимент за действия по проблема. На един определен кръг от криминално проявени лица вече са връчени предупредителни протоколи, съобщи след срещата народният представител от НФСБ Борис Ячев.

You may also like...