Марешки: Що за изверг трябва да си, за да малтретираш деца?

mareshki

Лидерът на ПП Воля Веселин Марешки коментира гневно в социалната мрежа Фейсбук снощните безредици на кръстовището пред Румънското посолство, при който протестиращи изпотрошиха опитващ се да премине автомобил с 4-членно семейство.

„Румен Радев, Христо Иванов, Мая Манолова, „Отровното трио” и всички останали радетели на блокадите да поемат вината и отговорността за малтретирането на едно българско семейство снощи на бул. „Ситняково” в София.

Всеки нормален човек е потресен и омерзен от кадрите, в които протестиращи мъже брутално чупят колата на хората, псуват майката с най-долни цинизми, а вътре плачат две деца! Това не е протест, това вече е престъпление!

Що за изверг трябва да си, за да извършиш такова неща?! Кой ще отговаря сега пред закона за това брутално насилие?! Кой ще носи отговорността за нанесените психически травми на две българчета?!

Едно младо семейство е искало да се прибере в къщи, да има достъп до дома си. Същото искат и милиони българи, които вече седмици търпят този терор по кръстовищата.

Това, за което предупреждавам от две седмици, се случи. България е в гражданска война с непредвидими последици. Блокадите не са срещу управляващите, а срещу българите. Блокиращите сами изродиха идеята с простотия и агресия!

„Отровните”, Радев, Манолова, Иванов и останалите „лидери” изпълниха дадената им поръчка- отровиха обществото ни, насъскаха хората едни срещу други. Крайно време е да им се потърси съдебна отговорност!

Надявам се децата да са добре, а престъпниците да си получат заслуженото!“, коментира Марешки.

Comments

comments

You may also like...