Борисов от Националната конференция на ГЕРБ: Аз съм готов по всяко време да си тръгна. Заради мен не искам да има напрежение

boiko bnt

Днес се проведе Национална конференция на ПП Герб.Тя бе в „София Тех Парк“, а в нея участие взеха ръководството на партията, депутати, евродепутати и министри, както и над 4000 партийни членове от цялата страна.

Националната конференция бе открита от кмета на Враца Калин Каменов.

Председателят на ПП Герб Бойко Борисов седна на първия ред сред хората, а плътно до него пък бяха коалиционните му партньори от НФСБ – вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов и лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Най – очакваната реч бе тази на премиера Борисов.

„Какво друго биха могли да ни покажат нашите опоненти като алтернатива на това? Сега могат да блокират магистралите, преди това ги нямаше, нямаше какво да блокират“, заяви премиерът.

„Не желая държавата да бъде разединена, да бъда разединител. Ние имаме коалиционно споразумение, в което пише, че трябва да изкараме мандата. След като на толкова много контрабандисти и олигарси им нарушихме комфорта..“, коментира Борисов по отношение на протестите и исканата му оставка вече почти месец.

„Аз съм готов по всяко време да си тръгна. Заради мен не искам да има напрежение. Аз не съм Радев да се радвам, че хората се бият по улиците. Ако ние сме толкова силни и толкова единни, колкото казвате, какъв е проблемът да има служебно правителство?“, допълни още премиерът.

„Демократичните хора не ходят да плашат бебета и деца. А те това направиха първо пред къщата на Фандъкова, после пред моята. Нека да им видим акъла на демократите, в кавички!“,завърши речта си Борисов.

/видео/

You may also like...