Откриват Бизнес Академия за стартиращи предприемачи в Ловеч

vnimanie ryka raka

Откриване на Бизнес Академия за стартиращи предприемачи със слоган „Планирай мечтите си“ – проект на Фондация „Америка за България“ и Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ)  за град Ловеч, ще се състои на 16.06.2020 г. от 17. 30 часа в залата на Общински съвет Ловеч. Това съобщиха от общинския пресцентър.

Предвидена е лекция на г-жа Лидия Шулева – екс вицепремиер на България и член на УС на СЖББ, на тема „Предприемачеството. Какво е това?“. С нея започва цикълът лекции и практически занимания, от които участниците ще черпят знания от успели български предприемачи, както и опит да създадат свой бизнес, напътствани от ментори с разнообразен опит в бизнеса и членове на Съвета на жените в бизнеса в България.

В рамките на проекта участниците ще имат възможност да развият своите идеи, за да ги превърнат в успешни бизнес начинания. Ще се научат как да извършат проучване и анализ на пазара, да изработят подходяща маркетингова кампания, да подредят финансите си, както и ще придобият представа за правната страна на бизнес инициативата. Досега академията е била в Мирково, Етрополе, Враца, Плевен, София и в Смолян.

Входът е свободен.

You may also like...