Народната певица Ива Гидикова с първи самостоятелен албум

iva gidikova

Народната певица Ива Гидикова издаде първия си самостоятелен албум. Той носи заглавието „Част от мен“ и съдържа в себе си 21 песни, от които 13 от Пазарджишко, а останалите 8 са найни авторски песни на фолклорна основа от различни области на България. Младата певица изказа публично благодарността си на хората, работили по проекта.

„Благодаря на Александър Тодоров за огромния труд, който положи и за уникалните обработки, с които „облече“ всички песни в албума ми! Благодаря на Виктор Йорданов за чудесния саунд и мастеринг! Благодаря на всички колеги инстументалисти, участвали в записите на албума за професионалното отношение и виртуозните изпълниния! Благодаря на Александър Иванов за уникалната фотосесия и цялостната визия на албума! Благодаря на Слави Стоянов за перфектния грим“, написа Ива Гидикова в официалния си Фейсбук профил.

/видео/

Ива Гидикова е родена на 31 март в гр. Пазарджик. Завършва средното си образование в НУФИ с. Широка Лъка. Работи в АНТП – Пазарджик гр. Пазарджик. Тя е и художествен ръководител на мъжка и женска, самодейни, фолклорни групи за автентичен и обработен фолклор към читалище ,,Просвета “ с. Мало Конаре.

You may also like...