При строги мерки за сигурност ще се проведе SPICE Music Festival в Бургас

9ed3780764a249190562d359e27e3f41

При строги мерки за сигурност и безопасност и с ограничен капацитет ще се организира най- очакваното лятно събитие SPICE Music Festival. Той ще  се проведе на предварително обявените дати – 7, 8 и 9 август 2020 в Бургас. Това съобщиха от общинския пресцентър.

Това стана ясно след среща между  кметът Димитър Николов и Николай Тодоров, организатор на събитието.

Община Бургас е  изпратила писма до РЗИ- Бургас и всички компетентни органи  да дадат своите указания за провеждането на събитието, на базата на които да бъде  изготвен стриктен план за организация и осигуряване спокойствието и безопасността на посетителите.

Фестивалът освен, че се превърна в любимо събитие на меломаните още с първото си издание, има огромна роля и за бизнеса на града и особено туризма, който е сред най- засегнатите икономически сфери.

Фестивалната зона ще бъде разширена и дори удвоена по размер спрямо миналогодишната, стана ясно  още след срещата.

Всички артисти от програмата са в добро здраве, по-голямата част от тях вече са  потвърдили готовността си да пътуват до България и правят всичко възможно да организират пристигането си у нас през август. В последните няколко месеца много от тях бяха принудени да се лишат от срещи с публиката си, затова нямат търпение да се върнат на сцената и да зарадват феновете си.

You may also like...