Държавна агенция за закрила на детето организира онлайн празничен концерт за 1 юни

dazd

По случай Международния ден на детето – 1 юни, Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) по традиция организира празничен концерт-спектакъл. Предвид обявената епидемична обстановка, събитието ще се излъчва на живо онлайн на Фейсбук и YouTube страниците на Агенцията – на 01.06.2020 г. от 15:00 часа.

Агенцията Ви кани да се включите в концерта и да подкрепите инициативата „Най- голямото детско „благодаря“. На празника ще стартира набирането на кратки видеа, в които деца благодарят на своето семейство, на приятели, на близки и на всички важни за тях хора. Целта е да се съберат колкото се може повече на брой видеа, с които да се кандидатства за рекорд на Гинес. Средствата от наградата ще бъдат дарение за деца без родители и за деца с изявени дарби. Срокът за изпращане на видеата е до края на 2020 година.

Първите видеа са направени от децата-членове на Съвета на децата към председателя на ДАЗД. Те ще бъдат излъчени на празника, на който по традиция ще се представят и изпълнения на талантливи деца от цялата страна.

Линкът с видеостриминга може да се намери на сайта на ДАЗД. Началото на събитието е 15 часа.

Нека заедно насърчим благодарността сред децата и подкрепим усилията на хората, които правят живота им по-добър!, се казва в поканата.

You may also like...