Още двама народни представители с положителен тест за COVID-19

MyCollages (29)Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова са дали положителни проби за коронавирус след проведените тестове сред всичките депутати в парламента. Това съобщиха от пресцентъра на управляващата партия.

Д-р Дариткова и Даниела Малешкова се намират в добро състояние и нямат никакви оплаквания. Те са информирали семействата си и ще се подложат на доброволна карантина за 28 дни у домовете си.

Двете няма да участват в предстоящите заседания както на парламентарните комисии, така и в пленарните заседания.

Депутатите спешно се изследваха за коронавирус инфекция, след като стана ясно, че Хасан Адемов от ДПС е заразен. Той се намира под лекарско наблюдение в болница в София. От ДПС няма други положителни проби.

Междувременно депутатите решиха да заседават извънредно утре, за да обсъдят актуализацията на бюджета. Те ще трябва да обсъдят и предложението на правителството за удължаване на извънредното положение с още един месец – до 13 май. Предстои да се разгледат и промени в Закона за енергетиката, свързани с намаляване цената на газа със задна дата.

Comments

comments

You may also like...

3 коментара

 1. 15.04.2020

  doctor7online.com

  Още двама народни представители с положителен тест за COVID-19 – Vestonosec.bg

 2. 15.04.2020

  Thank you.

  Youseful blog. Good post.

 3. 08.08.2020

  buy hydroxychloroquine online

  Още двама народни представители с положителен тест за COVID-19 – Vestonosec.bg