Вече е активна единна информационна система по въпросите за COVID-19

fandykova

Вече е активна единна информационна система по въпросите за COVID-19, която изградихме с безвъзмездното съдействие на софийския офис на SAP Labs Bulgaria, филиал на световния софтуерен лидер SAP SE. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова.

✅ С платформата предоставяме актуална и полезна информация по основите въпроси – какво да правим ако имаме съмнения, че сме били в контакт със заразени лица, какво да правят възрастните, завърналите се от чужбина и др.

✅ Събираме цялата информация на едно място и я обновяваме постоянно. Целта ни е гражданите да имат бърз достъп без да търсят страниците на различни институции.

✅ С платформата събираме и обратна връзка от гражданите за нуждата от друга информация, както и даваме още една възможност на доброволци и дарители да заявят желанието си за съдействие.

✅ От началото на извънредното положение редица софийски технологични компании активно предлагат идеи за решения в помощ на гражданите и на управлението на града в кризисната ситуация.

🙏 Благодаря на стартъп и IT компаниите в София за тяхната активност, както и на екипите на общината – Innovative Sofia и Invest Sofia, които работят заедно с тях.

You may also like...