Ангел Джамбазки: Уважаеми, успокойте се. Трябва разум /ВИДЕО/

djambazki
Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки направи обръщение към гражданите по повод извънредното положение в страната, заради коронавируса.

„Уважаеми, успокойте се. Определено място за паника, истерии и фалшиви новини няма. Спазвайте указанията на медицинските власти, пазете себе си и близките си. Това е. Нищо повече. Ние българите сме победили далеч по-сериозни заплахи и опасности, ще преодолееем и тази. С разум, личен пример и лична отговорност.

Много важно е какво ще направи българското правителство, за да не фалират самоосигуряващите се лица, малките и средните предприятия. Само в туристическия бранш и развекателния такъв, работят около 230 000 българи. Това са около 230 000 български семейства.

Това са дължими сметки, заплати, осигуровки, кредити и ипотеки. Необходима е данъчно-осигурителна ваканция, както и отлагане на плащанията по кредити, заеми и ипотеки.

Туристическият бранш и свързаните с него са гръбнака на „малката“ българска икономика. Произвеждат втората по обем част от БВП, след енергетиката. Тези хора плъщат заплатите и на българските политици. Трябва разум.“

/видео/

You may also like...