Части от столицата остават без вода днес

Kran voda

Заради ремонтни дейности, на няколко места в столицата днес водоподаването ще бъде спряно.

Заради превключване на уличен водопровод в местността „Камбаните“ в жк. „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 601, бл. 602 и ул. „Арх. Богдан Томалевски“, съобщиха от дружеството.

 

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Св. Теодосий Търновски“ в жк. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:30 часа в района на: ул. „Йоан Екзарх“ от ул. „Св. Теодосий Търновски“ до бул. „Черни връх“, ул. „Гребен планина“.

 

Заради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Константин Стоилов“ в местността „Зона Б-15“ в район „Сердика“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа в района на: ул. „Константин Стоилов“ от ул. „Тимок“ до бул. „Сливница“, бул. „Сливница“ от ул. „Дунав“ до бул. „Сливница“ №309.

 

Във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. 732 в Складово-производствена зона „Модерно предградие“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на: бул. „Сливница“, ул. „Обелско шосе“, бул. „Панчо Владигеров“, ул. 733, ул. 732.

You may also like...