ГЕРБ пита БСП: Ако падне правителството, с кого ще направите мнозинство?

kolazh-nenkov

Най-важното е, при падане на правителството, с кого биха направили мнозинство (БСП бел.ред). Хората още не са забравили модела на тяхното управление. Това заяви народният представител от ГЕРБ Александър Ненков по време на брифинг в Народното събрание по повод внесения от социалистите вот на недоверие.

Според Ненков с вота на недоверие, БСП целят всяване на страх и паника сред населението. Цели се създаване на политическа нестабилност. Смятаме, че този вот няма да доведе по никакъв начин до подобряване на ситуацията, поясни той.

Виждали сме алтернативата, която предлага БСП. Ние сме отговорна партия и ще се запознаем с мотивите на БСП. Готови сме за диалог“, подходи дипломатично бившият министър на околната среда и водите и депутат от ГЕРБ Ивелина Василева.

Тя посочи като пример за диалог работата на правителството с кмета на Перник, който е от БСП, но стигнали заедно до решения.

Трябва да има държавническо поведение в този момент. БСП целят създаването на кризи и нагнетяване на напрежение. Те не търсят начини за справяне с проблема. Тази криза изисква мобилизацията на всички“, убедена е Василева.

You may also like...