Репортерът на „Алфа“ Николай Караколев пред Вестоносец: Не съм удрял Илиан Тодоров. Той удари шамар на колега (ВИДЕО)

ЛДХЙЛГХДЙФХГ

-Г-н Караколев, търся Ви за позиция относно твърденията на областният управител на Софийска област Илиян Тодоров, че сте го ударил. Той разказа пред медиите за грозен инцидент. Нека чуем и Вашата гледна точка.

Стана ми доста смешно като видях днес тези публикации в медиите, че съм го ударил едва ли не. Ще ви разкажа. Имахме повод и отидохме на вечеря в ресторант. Там бе поканен и Илиян Тодоров от г-н Сидеров. Всичко беше спокойно може би някъде за около час, когато след това г-н Сидеров и г-н Чуколов си тръгнаха. След около два часа Илиян Тодоров започна да обижда колеги, да ги псува дори. Тодоров удари шамар на моя колега Петър Дучев, но въпреки това той не му отвърна, за да не става по-голям конфликта. Илиян Тодоров започна все повече да хулиганства и да се активизира в тази посока. Разказваше за негови лични проблеми и все пак напредна и доста с алкохола. Започна да прави проблеми на всички хора на масата, дори имаше и други посетители в заведението, които останаха потресени от неговите действия. Някои хора дори го познаха и питаха как може областен управител да се държи по този начин. Хвърляше чаши и бутилки, като една чаша мина между мен и служител на заведението. Чашата мина много близо до лицето както на мен, така и на служителя в ресторанта. Можете да се свържете с него и да го попитате за това нещо.

-Искам да ви попитам, дали сте удрял г-н Тодоров?

Не. Това са някакви халюцинации, може би от проблемите, които му се отключват . Вероятно се отключват психологични проблеми, но аз имам познати лекари и мога да му погна. Склонен съм и да му простя за всичко това, което направи. Има три счупени бутилки в заведението, много счупени чаши и едно огледало. Можете да се свържете с въпросното заведение и да видите за какво става въпрос. Много хора се изплашиха и много от колегите си тръгнаха от там, защото бяха уплашени от това, което може да направи Илиан Тодоров. Аз се опитах да му помогна, но накрая се опита и мен да набие. Буйстваше доста, аз го прегърнах до вратата, а след това сервитьорите го изпратиха до такси. Това беше като цяло. Не съм му сърдит. Знам, че когато той влезе в такова състояние се отключва второ негово „Аз”. Иначе е добър човек и ако мога ще му помогна с каквото мога. Може би със съвет, може би да го насоча към добър специалист и т.н.

 

You may also like...