АРЕСТЪТ НА НЕНО ДИМОВ – ПОКАЗНО УБИЙСТВО

fshfgdskhfgdkhf

Вицепремиерът Красимир Каракачанов потвърди пред журналисти, че е имал разговор с премиера Борисов по темата с оставката на министъра на екологията Нено Димов.

В отговор на журналистически въпрос ще има ли оставка, Каракачанов заяви: „Имах разговор с премиера. Ще ви кажа, ще прочетете (дали ще има оставка) след това показно убийство“.

Припомняме, че Нено Димов беше задържан за 24 часа в Трето РПУ в столицата след обиск в дома му и в кабинета му вчера. Това стана по време на акция на ДАНС, МВР и прокуратурата, предизвикана от водната криза в Перник и неизяснените обстоятелства около вноса на боклук от Италия.

Първоначално министър Димов беше отведен за разпит в спецпрокуратурата. Преди да бъде качен в кола на ведомството, той каза пред журналисти, че от министерството оказват съдействие в момента. Дори се очакваше да даде изявление по-късно през деня.

Часове преди да бъде обявено, че Димов ще бъде задържан за 24 часа, премиерът Бойко Борисов заговори за неговата оставка, която трябвало да съгласува с партньорите си.

You may also like...