ЗАСТРАШЕНА ЛИ Е УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ? ДЕПУТАТ ОТ ВМРО: ДПС СЕ ВРЪЩА НА ВЛАСТ!

kolazh-angelov

ДПС се връща на власт! И в много общини в България вече ГЕРБ и ДПС управляват заедно! Честито!!!“ това е едно от малкото публични съобщения от представители на ВМРО покрай екшъна с министъра им Нено Димов. То дойде от народния представител Юлиан Ангелов и e въз основа на публикация в сайта mignews.info.

dsfsdhkfghfsdghfg

В статията, която кара депутатът да мисли, че има договорка между ДПС и ГЕРБ пише, че партията на Бойко Борисов прехвърля цялата вина за водната криза върху ВМРО.

В материала на mignews.info е развита тезата, че днешната акция е поръчана от Бойко Борисов и това си проличало от липсата на интерес на службите към регионалното министерство и назначената от ГЕРБ министърка – пълно недоразумение Петя Аврамова.

Държавата в лицето на МРРБ е мажоритарен собственик на ВиК – Перник с 51% от акциите и носи основната вина за източването на язовир „Студена“. Очевидно е, че целта на поръчковата акция е да бъде прехвърлена цялата вина за водната криза върху МОСВ и излъчения от ВМРО министър Нено Димов, пише още mignews.info.

Авторът на статията прави заключение, че министър-председателят ще излезе отново чист, а негативите ще са за партията на Красимир Каракачанов.

Не е още ясно дали подобна теза се споделя от цялото ВМРО или само Юлиан Ангелов е впечатлен от написаното в mignews.info.

You may also like...