КМЕТЪТ НА СИМИТЛИ АПОСТОЛОВ БЕШЕ ЗАМЕСЕН В БОЙ С БИЗНЕСМЕНА, КОЙТО ПРЕЗ 2016г. ОБИДИ НЕГО И ПРЕМИЕРА БОРИСОВ

boi-simitli-kolazh

Кметът на Симитли Апостол Апостолов и синът му Стефан Апостолов, който е съдия и депутат от ГЕРБ, бяха замесени в пиянско сбиване, съощава БТВ, цитирайки БГНЕС.

По информация на БГНЕС в 0:30 ч. на новогодишната нощ в Симитли в кафене е получен сигнал за масово сбиване. 51-годишният С.Т. е с избити зъби и травма на долна челюст.

Според подадения сигнал в сбиването са участвали кметът Апостол Апостолов и синът му Стефан, който е футболен съдия и депутат от ГЕРБ.

Според източници на bTV от полицията се е стигнало до спор заради гърмене на пиратки.

По време на хорото и зарята в центъра на града посетители на близко заведение са започнали да гърмят мощни бомбички близо до танцуващите. Апостолов е започнал словесна саморазправа, след което пръскане с шампанско довело до самото сбиване, твърдят очевидци.

Пред вестник „Труд“ Апостолов разказва, че не е имало меле, а агресия, проявена спрямо него и жителите на града, които се веселили на площада в новогодишната нощ.

Аз бях обект на атака от собственик на заведение, подал съм жалба, извадил съм си медицинско и съм се обадил на тел. 112 за инцидента“, разказа кметът на Симитли.

Собственикът на заведението, за което разказва Апостол Апостолов се оказа бизнесменът Методи Бачев с когото имат стара вражда.

Припомняме, че през 2016г. сайтът pirinsko.com разпространи скандално видео с Методи Бачев.

Кадрите бяха от тържество на площада в симитлийското село Черниче, където Бачев обяви пред множество хора, че „кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов“.

You may also like...