КАРАКАЧАНОВ Е УБЕДЕН, ЧЕ ДЖАМБАЗКИ СИ НОСИ ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ШОФИРАНЕТО В НЕТРЕЗВО СЪСТОЯНИЕ (ВИДЕО)

karakachanov-stop-kadur

Вицепремиерът Красимир Каракачанов отново коментира повдението на заместника му във ВМРО Ангел Джамбазки, който преди две седмици беше спрян за полицейска проверка в Самоков, а дрегерът на място отчете 1,5 промила алкохол. На брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов обясни, че след като пробата от дрегера се е оказала положителна, евродепутата сам е поискал кръвна проба, която показала под 1.2 промила, която по българското законодателство води само до административно наказание.

В сутрeшния блок на БНТ Каракачанов заяви, че това трябва да е обеца на ухото на Джамбазки и като прави нещо подобно трябва да си носи последствията.

Лидерът на ВМРО разкри, че веднага след случката е проверил какво е било поведението на Джамбакзи и е установил, че евродепутатът не е използвал имунитета си и се е държал съвсем нормално при полицейската проверка.

Каракачанов е убеден, че когато върху някой има повишени обществени очаквания, той трябва да бъде малко по-стегнат, дори и когато реши да се весели. Освен това вицепремиерът смята, че обществото залага на активността на „младия и енергичен човек“ Ангел Джамбазки.

Припомняме, че Десислав Чуколов от АТАКА заподозря, че кръвната проба на евродепутата е направена във ВМА, а лечебното заведение е на подчинение на Красимир Каракачанов. Според Чуколов във ВМА имало барокамера, в която влизаш пиян и излизаш трезвен.

You may also like...