Срещнах стотици руснаци това лято и всички бяха унизително бедни

Владимир Путин влезе в общата „съюзническа схема“! Няма друг полезен ход и мисля разбра, че само с оръжия и дипломация не става. Народът руски вече е напълно гол и бос и нямат буквално какво да ядат. Спестяванията на гражданите са изчерпани. Срещнах стотици руснаци това лято и всички бяха унизително бедни. Поведението им е като на уплашени хора, които са убедени, че всички ги мразят и са им врагове! Включително и ние в това число. Положението им е във фактическа икономическа катастрофа, след нея следва политическата.

Ердоган е на път към същото, дори с малко повече изненади за него. Все пак е натовец, а предателството му е отвътре и на такива никой не прощава. Путин е предвидим политик, Ердоган е на гол задник, чифте пищови! Силно раздута икономика пред пълен срив. Държава вкарана във врящ казан и с включен пълен заден ход в посока на граждански права и свободи! Въодушевлението на турците днес им пречи да видят своето утре.

България има свои, независими силни лостове и трябва смело да ги ползва! Много от тях не се знаят, защото не са публични, но съвсем не се безобидни спрямо външни врагове и са напълно достатъчни за пълна защита на националната ни сигурност в идващите лоши години. С някои конкретни хора, обаче, от ляво, дясно и в средата, трябва да се разделим завинаги. Направиха достатъчно престъпления срещу държавата ни, за да продължават да се укриват зад партии и политическа дейност…

Коментар на Николай Марков във Фейсбук

You may also like...