Ново вечерно шоу с Фавиол Сефери тръгва по Box TV

Фавиол Сефери

Бургазлията Фавиол Сефери ще води собствено късно найт шоу по музикалния канал „BOX TV“. Новината съобщи лично той в официалната си Фейсбук страница.

Популярният влогър заема мястото на Радослав Кавалджиев – Роро, който се разделя с телевизията след скандал.

Новото предаване „Късно вечер“ стартира още тази неделя, като направата му ще струва колосалните за родните стандарти 50 000 лв. на месец. Само студиото, в което ще се снима шоуто, се простира на 700 кв. м, а екипът му се състои от над 30 души.

„Сбъдна се най-голямата ми мечта – да направя собствено телевизионно предаване, което ще водя. Планирам този проект да промени българската телевизия. Зрителите да се готвят за много изненади, които ще ги изкъртят на макс. Подготвил съм много интересни гости и забавни истории. Искам да благодаря на невероятния си екип, който дава всичко от себе си, за да реализира налудничавите ми идеи”, казва Фавиол Сефери.

В предаването ще гостуват известни лица от родния шоу бизнес, ще има още скрити камери и папарашки материали. Главна роля е отредена на най-известния български влогър Кристиян Танев – Чарли. Освен водещ на „Късно вечер“ Фавиол е и продуцент на проекта.

You may also like...