Troi се завръща с „Минута ти ми дай“ (видео)

Troi

Troi представя първия си самостоятелен сингъл за 2016-та със заглавие „Минута ти ми дай“. Музиката и аранжиментът са на Трой, а мастерингът е на Петър Аргиров.

Видеото е заснето от екипа на Александър Христов – SH Video, с подкрепата на Стоян Катинов – гр. Пазарджик.

„Песента е в съвсем различен стил от това, което съм правил досега като музика, затова се очертава доста интересен проект“, коментираTroi.

Рапарът е роден през 1980г. и се занимава активно и професионално с музика от 2000г. Това е и годината, в която се присъидинява към „R&B Records“.

В този период Трой записва едни от най-успешните си песни като „Куките ме дебнат“, „Неискам да виждам сълзи“, „Искам да го правя бавно, Baby“ и „Хубаво е лятото“.

Не след дълго идва разпададеното на „R&B Records“, когато Трой си взима почивка до 2008 г. и се завръща на сцената. Съвместно с Кобака прави дуетите „Обичаш ли да ме лъжеш“, „Как от любовта боли“ и др.
През лятото на 2011г. излиза и дуетното му парче с Igi Androvski – „Hey, DJ“, както и песента „България си ти“, заедно с Big Sha и Конса.

През 2015г. издава поредните си три парчета, от които се откроява „Номер 1“. Вижте видеото към „Минута ти ми дай“ в официалните канали на Master Music в You Tube и Vbox7.

You may also like...