Всички музикални риалити звезди в Plovdiwood Academy

Plovdiwood Academy

Продуцентска къща Plovdiwood Entertainment стартира проектът „Plovdiwood Academy“, който е насочен към всички изпълнители, участвали на големите концерти в телевизионни формати в България.

„Plovdiwood Academy“ ще запознава зрителската и читателската аудитория с живота и творчеството на риалити звездите, изгрели с пеене.

Всяка седмица екипът на Plovdiwood Entertainment ще снима скайп интервюта, които ще „хващат“ звездите в непринудена, реална обстановка – докато пазаруват в супермаркета, тренират във фитнес залата, вечерят в ресторант или се подготвят да излязат на сцената. Заснетите кадри ще се излъчват като телевизионна рубрика в „Plovdiwood show”, което се разпространява в рекордните за страната 20 телевизии:

„DSTV“ – Музикална телевизия
„POTV”- Пловдив
„ТВ САТ КОМ” – Асеновград
„КАНАЛ М”- Раковски
„ТВ СТАРА ЗАГОРА”- Стара Загора
„ТВ ВАРНА”- Варна
“ETA TV” – Червен бряг
„КАНАЛ 6”- Сливен
„ВИДЕО САТ”- Велико Търново
„КРАКРА” – Перник
„ТВ СРЕДНОГОРИЕ” – Пирдоп
„DELTA TV” – Русе
„ИЗТОЧНИ РОДОПИ”- Кърджали
„ТВ ДЕЙМОС” – Ракитово
„ТВ ВИДИН”- Видин
„ЕГО САТ”- Видин
„БОТЕВГРАД ТВ”- Ботевград
„БАЦ ТВ”- Петрич
„ТВ ФОТОН-К” – Смолян
„6TV”- Шумен

„Plovdiwood Academy” има за цел да обединява изпълнителите и в различни социално и обществено значими инициативи, свързани с расизма, употребата на наркотици, насилието в училищата и др.

Проектът предвижда и първите по рода си смесени музикални награди „Plovdiwood Academy Awards”, които ще се раздадат юли месец 2016 г. във вид на плакети.

Всичко относно проекта, както и други новини, свързани с участниците в „Plovdiwood Academy“, може да научавате от интернет платформата plovdiwood.bg.

You may also like...