ШОК! Мигрантската криза е планирана с цел да се подмлади застаряващото население на Европа!

Обединените нации настояват от държавите-членки на ЕС: Германия, Франция и Италия да предприемат „Размяна на групи население“, отнасяща се за мигранти от Близкия Изток и Северна Африка. Очевидно цунамито от прииждащи кандидати за европейско убежище е планирано отдавна, пише Епицентър.бг.

В станал известен едва сега доклад на ООН – Replacement Migration (ST/ESA/SER A./206) от далечната 2001 година на отдел Население на Обединените нации (UN Population Division) се настоява за отваряне на Германия за 11,4 милиона мигранти, дори и ако това би довело до социално напрежение в страната („rise to social tensions“).

sml_1458557921

Целта е да се осигури работна ръка в 6 държави от ЕС със силно намаляваща раждаемост и застаряващо население, сред които Германия.

Предложението е тази „млада“ работна ръка да „се докара“ от Близкия Изток и Северна Африка.

В доклада се подчертава, че населението на България, Естония и Италия до 2050 година ще намалее с между 1/4 и 1/3.

Застаряването на европейските страни ще бъде всеобхватно, като ще се вдигне неимоверно средната възраст на Европа.

За Италия например тя ще скочи от 41 години (по данни от 2001 г.) до 53 години през 2050 г. Съответно делът на работещото население от 15 до 64 години ще падне наполовина, се казва още в доклада.

Съсредоточавайки се върху тези критични тенденции, документът разглежда в детайли ситуацията в осем държави с критично ниска раждаемост – Германия, Франция, Италия, Великобритания, Япония, Южна Корея, Русия и САЩ и върху два региона – Европа и Европейския съюз.

За всеки от тях се разиграват алтернативни сценарии, които могат да се развият до 2050 г. и влиянието, което ще има миграцията върху възрастта и размера на тяхното население.

При всички се подчертава, че бежанците биха имали превантивна роля за намаляване броя на работещото население.

Най-голяма нужда от мигранти ще имат Германия и Италия – съответно 6000 души на един милион местно население и 6500 души на един милион местно население. Ако това не се случи средната пенсионна възраст трябва да се вдигне средно до 75 години.

Борбата срещу съпротивата на населението при размяната е целесъобразна, целта е постигане на ръст на икономиката, отбелязват експертите на световната организация. Всичко това е в интерес на индустрията.

Тези цели имат широка международна подкрепа от страна на учените – икономисти.

Президентът на Световната банка при ООН Джим Йонг Ким също обяви през октомври 2015 г., че „размяната на население в Европа може да бъде двигател на икономическия растеж“ („engine of economic growth“), за да се преодолеят с всички средства от гледна точка на световната икономика демографските промени.

На поверителна среща в Сан Августин край Бон през ноември 2015 г., правителството на Германия обясни за какво да бъдат готови в бъдеще министерствата в страната: до края на 2016 година в Германия се очакват до десет(!) милиона бежанци. Това, което на пръв поглед изглежда абсурдно за средностатистическия гражданин, може без съмнение да се докаже с факти.

Трябва да се знае, че федералното правителство очаква да се появят поне още две деца от всеки търсещ убежище.

Сметката показва: през 2014 г. броят на бежанците общо е съставлявал 300 000 души (с потомците броят им става около 900 000).

През 2015 г. те надхвърлят един милион (заедно със събирането на семействата се очакват 3 милиона).

А за 2016 г. се очаква аналогично толкова висока или още по-голяма бройка. Цифрата лесно може да достигне 4-5 милиона!

Обединените нации наричат всичко това безобидна размяна на миграция – „replacement migration“. При това, с благословията на ООН, едни народи просто се разселват.

В средите на ООН има също така предложение как трябва да се финансира всичко това: германците трябва като първа стъпка да увеличат пенсионната възраст на 72 и като втора – на 77 години.

Само така могат да се изхранят и обгрижат новите „съграждани“ в „Германия – новата Мека“.

На германците, които се чувстват потиснати, не им остава нищо друго, освен да махат със знаменца, да викат добре дошли на новите граждани и да им поднасят хляб с масло.

Източник: Епицентър бг

You may also like...