Бивш гард от НСО: НАТО ни задължи джихадистка Турция да е наш приятел-пазител

Ако имате ваш познат от Южна Корея, моля попитайте го за неговото отошението или на сънародниците му към американските бази разположени в държавата му, за да „пазят“ от Северна Корея!? Не помогнаха за десетки години на южно-корейците сами да изградят сигурността си! От където и да погледнеш проблема изглежда един и същ, влезат ли – излизане няма, пък и ти от залъка си плащаш техния поход знаете накъде. Нека видим една съществена разлика! След дългия престой на окупационната съветска армия в нашата държава продължил почти 50 години, България остана със собствен високотехнологичен огромен военно-промишлен комплекс с позиционирано стратегическо значение, модерна военна авиация със собствена традиция и база за подкотовка,както и български пилоти и инженерен състав, високоточна класическа и реактивна артилерия, ракетни войски със стратегически цели и значение от световен мащаб. Флот! Уникални технически и инженерни съоръжения за вътрешна и външна сигурност. И всичко това плюс последния танк се управляваше и ръководеше от българи! Български офицери! Това според платените говорители е окупация.

Нека сега погледнем резултатът и ползата за нас след влизането ни в НАТО! Започваме от това, че десет години след приемането ни там и в ЕС, българските граждани са с визи и ограничения за обикновено пътуване до САЩ. Меко казано продължаваме да сме в забранителния им списък! Толкова е приятелско, нали!? Задължиха ни джихадистка Турция да е наш приятел-пазител, и сами определиха, че Русия ни е смъртен враг!!! Какво мислим ние – няма значение пък и защо да ни питат в „демокрация“!? За армията ни какво да ви кажа- там няма нищо, празно. Една пустиня, а в нея хиляди облечени като войници тексаски кравари, размахващи оръжия срещу Русия и ако се наложи срещу нас като сепаратисти, нали това е модерната дума. За разлика обаче от Българската армия, която няма загубена нито една война по нейна вина в цялата история, армията на САЩ няма нито една спечелена и няма да има- виетнамците подпечатаха твърдението ми. Опустошителната им форма на демокрация изисква агнето да пази вълка, но и това, мисля, не е за дълго! Въпреки напъните. Това са фактите и който спори срещу тях е роден безродник! Кой, впрочем, като сравните по-горе е окупатор?

Окупаторите, господа, унищожават държави приятелите ти помагат да се изправиш сам на крака и да си върнеш националното достойнство! Няма друга позната мярка…

Коментар на Николай Марков във Фейсбук

You may also like...